Byrå i ny kostym

För ett par dagar sedan tog jag tag i en gammal byrå som jag har haft ståendes. Resultatet ser Ni nedan och jag känner mig rätt nöjd. Det var en gömd mörkare fanér på hyllplanet som ger en fin kontrast och mitt nytillverkade handtag i akryl blev också bra. Toppskivan var svår/omöjlig att putsa upp så det fick bli lite färg istället. En utförligare rapport och fler bilder inkommer under ”mitt galleri” i menyn till vänster, under morgondagen.

Fler bilder >>

Före:

Bild: Adrian Room

Efter:

Bild: Adrian Room

2 thoughts on “Byrå i ny kostym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s