GRIFFELTAVLA MED GULDRAM

Jag har sedan barnsben alltid varit en jävel på att skriva listor. Mina första år som listproducent bestod nog mest av önskelistor. Numera är det ett skönt sätt att hålla koll på sitt liv, för jag har annars ganska lätt att glömma av saker och ting. Mitt senaste tillskott på anteckningstavlor är en stor griffeltavla monterad i en guldram. Här finns veckans matsedel presenterad.

För att slänga ihop den här, behöver man en guldram, en skiva och en burk griffelfärg. Lätt som en plätt. Nu börjar vårt kök bli lite skönt galet. En mix av 50-tal blandat med sagotema, vill jag nog beskriva det som. Några vita kaniner och hattar saknas bara 🙂

Bild: Adrian Room

Bild: Adrian Room

2 thoughts on “GRIFFELTAVLA MED GULDRAM

 1. Ida skriver:

  Hej!

  Mitt namn är Ida arbetar som Pub Manager och är på jakt efter den snyggaste griffeltavlan! Denna är helt perfekt! Var har du hittat den? Har du några tips på var jag kan hitta liknande?

  Mvh
  Ida

  • Adrian Room skriver:

   Hej! Den har jag satt ihop själv. Det är nog svårt att hitta en färdig skulle jag tro. Hittar man en fin ram så är det enkelt att fixa. Det är bara att kapa till en skiva i rätt dimensioner och måla den med griffelfärg. Jag kan kika på att tillverka en åt Er om det kan vara intressant. Skicka ett mail med önskade mått så kan jag se vad jag kan lösa och ge Er en offert.

   Jag jobbar på en hel del produkter för tillfället och griffeltavlor och whiteboards i olika stilar kommer jag att ha till försäljning framöver.

   Mvh Adrian Room

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s