EGEN ODLINGSRAM

Nu när kryddorna och grönsakerna växt till sig i köket, så var det dags att plantera om dem ute. Jag var inne på att köpa pallkragar som många andra men ville prova på att snickra ihop en själv först. Jag har lyxen att ha en bygghandel runt knuten och hämtade upp ett gäng tryckimpregnerat virke. På min första modell kapade jag planken på 90 cm i 45 grader och använde lite regel i hörnen för att stadga upp. I efterhand så var det väl kanske inte värt mödan men det är alltid kul att tillverka något själv. Det blir nog att jag slänger ihop ytterligare en eller två nya modeller för att sedan utvärdera tidkonsumtion, utseende och praktiskt användande. Här följer lite bilder från processen av modell 1.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s