VINTAGE SIDEBOARDS

Efter en av mina senaste vändor ute i second-hand butiker runt omkring Göteborg, så hittade jag två små charmiga sidobord. Jag har upptäckt att jag gillar äldre möbler med lite svängda former och utsmyckningar. Det blir en sådan trevlig karaktär och charm när penseln kommer fram.

Jag kommer att forsätta att  jobba med liknande omvandlingar i kombination med egen design. Produkterna kommer att vara till salu och visas här på hemsidan. Det är en av sakerna jag jobbar med just nu och det bör inte ligga allt för långt bort. Så håll utkik 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s