2 thoughts on “PINNSTOLAR

 1. anna skriver:

  Hej! Vilka härliga färger du annvänder på dina projekt! Så underbart att se! Jag måste få fråga hur du lyckas få allt så blankt?! Sprutmålar du, el m sprayburk? Vill också kunna hitta ngn bra målarspruta att annvända till hobbyfix å trix, något tips? Nu kommer ja fortsätta följa dig, underbar sida! Hälsn Anna

  • Adrian Room skriver:

   Hej Anna! Kul att du gillar det! Svaret på din fråga är: högblank oljefärg till interiör. Det mesta målar jag med pensel men på större bordsytor tar jag ofta fram kompressorn och kör med en färgspruta. Jag har även en bosch ”målarspruta” som jag mest använt till tak och en del hyllor och så. Jag föredrar ändå att köra med kompressor + ansluten färgspruta istället. Slutligen så använder jag ibland även sprayburkar, dock inte så ofta på möbler. Det blir mest till lampor och annat smått.
   Ha det så fint! /Adrian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s