DAGENS FRAMFART

Det har gått riktigt segt idag. Behövde köra tre strykningar och färgen tog slut. Imorgon blir ytorna klara iaf och sen är det dags att tillverka en pockethylla till den vita väggen.

Medans jag väntat på att färgen skall torka har jag suttit med sketchup idag. En sittbänk är under utveckling och jag tänkte snickra ihop en prototyp i veckan. Tidigare har jag har mest suttit och ritat butiker och ytor innan. Möbler däremot kan vara ett riktigt helvete att rita upp med alla vinklar och annat. Jag har helt klart haft ett ganska hett temprament idag. Imorgon får det banne mig gå smidigare. Godkväll och godnatt!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s