MEDIA MÖBEL

En skräddarsydd möbel med dold förvaring av mediastreamer och stereo. Jag tycket det är trevligt att använda sina befintliga prylar istället för att köpa något nytt. Har man en gammaldags liten förstärkare och ett par sjyssta högtalare så får man dessutom oftast ett betydligt bättre ljud i jämfört med någon modern allt-i-ett lösning. En annan fördel är ju att man kan anpassa design och färgval efter önskemål.

Möbeln är tillverkad i MDF med tre fack och utrymme för alla kablar. Den enda synliga kabeln till möbeln är strömkabeln. Underredet är anslutet till en benställning a lá kontorsstol. Vilket ger en mobil funktion. Benen är optionella och kan enkelt tas av och på. Frontskivan har jag testat lite med och tänkte titta på ett tunnare material, samt snygga till finishen lite. I helhet blev det bra och en grundvariant kommer troligtvis att finnas till försäljning framöver.

DSC_0242 DSC_0268

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s